Media sisällöt

Sosiaalisen median

yhteistyöt

Sisällön tuotanto

Some markkinointi

Sosiaalisen median yhteistyöt

Vaikuttajamarkkinointi on tämän päivän trendi ja vaikuttajien kautta saat monesti viestisi erilaisten ihmisjoukkojen näkyville. Käytännössä se tarkoittaa yhteistyötä, jonka kautta me yhdessä viemme viestiäsi eteenpäin sosiaalisessa mediassa ja tätä kautta tavoitamme laajemman ja sitoutuneemman yleisön.

Sisällön tuotanto

Tämän päivän sisällöntuotanto on paljolti siirtynyt videon muotoon. Videot ovat puhuttelevia, vaikuttavia ja niissä saa lyhyessä ajassa viestin perille kiinnostavasti ja innostavasti (jos tietää mitä tekee). Olen itse tehnyt videoita sosiaaliseen mediaan ja telkkariin jo yli kymmenen vuoden ajan, sekä mulla on huippu tiimi mukana tuotannossa.

Jos et tarkkaan tiedä mitä ja miten, niin jätä se meidän huoleksi. Me teemme vaikka koko toteutuksen avaimet käteen periaatteella. Toisaalta, jos sinulla on selkeä visio, niin voimme myös tehdä pelkän kuvauksen ja editoinnin sinun ideasi ja suunnittelun pohjalta.

Työn laatu on valmista vaikka valkokankaalle, joten tulet varmasti erottautumaan kilpailijoistasi sosiaalisessa mediassa.

Meidän kautta siis voit tilata sekä videot, että valokuvauksen.

Yrityksen näkyvyys ja markkinointi somessa

Kaikkihan puhuu, miten tehokasta some-markkinointi on tänä päivänä ja siinä on kaksi kääntöpuolta. On myös mahdollista, että käytät tuhansia euroja, saamatta juuri minkäänlaisia tuloksia.

Tämän takia mun tiimistä löytyy ammattilaisia, jotka on erikoistunut juuri some-markkinointiin. Mainosten kohdentaminen juuri oikean tyyppisille asiakkaille on kaiken lähtökohta. Tänä päivänä sosiaalinen media mahdollistaa todella yllättäviäkin tekniikoita löytämään nämä oikeat kohderyhmät juuri sinun tuotteillesi. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Pyydä tarjous

Open chat
Moi!
Voisinko olla avuksi?
Powered by